Storleken har ingen betydelse

Storleken har ingen betydelse är en allmänt accepterad lögn som alla innerst inne vet är en lögn. Det är tekniken som räknas säger tjejen med pojkvännen med ett spädbarns penis och man kan höra på hennes röst att det krävs en hel del viljestyrka att få ur sig den där meningen, leendet på hennes ansikte ser överdrivet glatt ut och man kan ana att det när som helst skulle kunna braka ihop som ett gammalt rivningshus. Alla vet att om man har en väldigt liten snopp så spelar det ingen roll hur mycket teknik man har, det spelar ingen roll om man så har lärt sig samtliga sexställningar från den indiska sexboken kama sutra eller om man är en elitgymnast drillad sedan barnsben i Ryssland. Teknik hjälper säkert lite på traven men jag kan sätta allt jag äger på att en tjej med en kille med väldigt liten snopp ständigt fantiserar om sex med välutrustade män.

Nu är det ju lite fittigt utav mig att skriva en text om penisstorlekar när jag inte har dom problemen själv, det hade ju varit oerhört modigt om det visade sig att texten nu kommer handla om att jag själv hade en abnormt liten penis och att jag genom denna text ville tala ut om jobbiga minnen och erfarenheter. Jag skulle kunna dra någon historia om hånfulla skratt i badhusets duschrum under skoltiden eller någon första flickväns besvikna blick första gången hon såg mig naken och hennes nervösa leende till följd som försöker reparera en skada som redan skett… men nej så modig är jag inte och nej min penis är jättestor, enormt stor beroende på vem som frågar.

amazon-ceo-bezos-to-rescue-apollo-11-rocket-engines-from-the-briny-deep-4125f1e591

Nej ok jag har inte en hästkuk det erkänner jag men jag har bara en sak att tillägga i ämnet och det är att jag aldrig haft några problem med min storlek, jag låter läsaren själv fantisera kring mina faktiska mått, jag bjuder på det nöjet, åh vad snäll jag är.

Aja nog om min egen kuk och tillbaka till ämnet som är alla andras kukar. Alla vet vad som är en helt ok storlek på en snorre. Om man någon gång varit i ett manligt omklädningsrum och råkat se en snubbe med jätteliten snorre så gör man precis allt för att undvika att kolla på den, det är lite som när jag var liten och såg en förståndshandikappad äta, det var ett kaos och lite äckligt och man förstod instinktivt att det inte var den handikappades fel och man ville inte få personen att känna sig ledsen så man stirrade som en galning åt alla håll utom just på den handikappade, samma sak är det med den extremt dåligt välutrustade i ett duschrum, man vill inte att han ska se att jag ser och reagerar på hans extremt lilla kuk, man vill inte att han ska se att jag automatiskt börjar tänka att det inte kan vara kul att ha en sådan liten apparat. Jag känner mig hemsk i sådana tillfällen då jag egentligen är en rätt snäll människa.

hot-dog

Om en extremt välutrustad dyker upp och näst intill stoltserar med sin fallos så försöker man undvika att kolla också men man kan se hur alla andra kollar i smyg och tänker ”din lyckliga sate”. Män med väldigt stora don har alltid extremt bra självförtroende även om det finns vissa lögnhalsar som fejkar ett självförtroende för att tjejer ska tro att dom har stor snopp men det är en helt annan sak. Den välutrustade försöker aldrig dölja detta faktum i ett omklädningsrum, dom är så medvetna om att alla andra vill ha vad dom har och dom ställer sig aldrig mot väggen när dom står och duschar, nej då dom står vända utåt så varenda jävel som går förbi ska se deras stolthet och det är alltid det första man ser när man ser en välutrustad naken man oavsett om man vill det eller ej, oavsett om man är gay eller ej, det skulle inte spela någon roll om dom hade världens största vaxade mustasch man skulle ända se kuken först. Killen med babykuk ser man aldrig stå och torka sig i skrevet med ena benet nonchalant uppsatt på bänken, nej lillkuken skyndar sig snabbt att torka av sig vänd mot skåpet och avlägsnar sig snabbt från platsen medan åsnan står och applicerar deo fortfarande helt näck framför rummets helkroppsspegel.

Jag kan förstå varför den där lögnen om storleken är så populär men samtidigt har jag lite svårt för när tjejer verkligen brer på hur oviktigt det är, speciellt singeltjejer som inte nödvändigtvis behöver ljuga för att inte såra någon men gör det ändå för att visa hur fina och snopptoleranta dom är. Det är tekniken som räknas… äh lägg av vi vet allihopa att du skulle välja en ok snopp framför all teknik i världen. Det är en fin humanitär tanke dock att storleken skulle sakna betydelse men det gör den och alla vet att den alltid kommer ha betydelse.

120-5linfrt

Lyckligtvis är ju inte snorren allt när det kommer till sex, man kan vara en jävel på oralsex, det finns så mycket sexleksaker idag att varje man med lätthet skulle kunna tillfredställa ett helt kompani kåta kvinnor (eller män) på en lunchrast om han ville. Jag uppmanar inte småkukar att operera sig eller investera i en massa kukpumpar eller skumma mediciner på nätet, allt jag gör är att yppa en obehaglig sanning och ok jag tycker det är lite kul också.

3 reaktioner på ”Storleken har ingen betydelse

  1. Det är inte alls en lögn att storleken inte har betydelse. Bara för att en del tjejer säger att storleken inte har betydelse så betyder det inte att de nödvändigvist ljuger. Folk tycker olika. Det finns tjejer som säger att det har betydelse men det finns tjejer som hävdar att det inte har betydelse.

Lämna en kommentar